Telefoon

050 - 21 10 047

E-mail

info@punktlich.nl

Location

Gedempte Zuiderdiep 24
9711 HG, Groningen

Takeaway
Display & Social Advertising

KLANT

Takeaway

OPDRACHT

Display & Social Advertising

ONDERDELEN

Concepting, Productie, Design, Development

Takeaway - Lieferando.de

Hoe claim je als bezorgbedrijf in een nieuwe markt je positie? Takeaway.com, het moederbedrijf van onder meer Lieferando.de, deed dit door een samenwerking op te zoeken met een bekende naam in de foodindustrie: McDonald’s.

Met een scherp oog voor detail, snelheid én de mogelijkheid om makkelijk te schalen haalden wij in deze campagnes voor verschillende branches uit heel Europa het maximale uit de creaties. 

Om een overkoepelend en sterk verhaal neer te zetten hebben we online video's gerealiseerd. Hierbij komen product en boodschap centraal te staan. Lieferando levert namelijk álles waar de klant trek in heeft!

Schaalbare creaties

Met de top 3 McDonald’s favorieten van Duitsland is een banner gecreëerd die subtiel is, maar toch 3 verschillende producten kan laten zien. De interactieve slider zorgt ervoor dat alle favorieten voorbij komen.

Social media content

Ter versterking van de display campagne hebben we ook de creaties ontwikkeld voor social media. Social content die opvalt in je tijdlijn en uitnodigend is om gebruik te maken van het bestelgemak van Lieferando.