Telefoon

050 - 21 10 047

E-mail

info@punktlich.nl

Location

Gedempte Zuiderdiep 24
9711 HG, Groningen

Sire
Waardeer het, repareer het

KLANT

Sire

OPDRACHT

Waardeer het, repareer het

ONDERDELEN

Digital concept, Digital production

Waardeer het, repareer het

We gooien in Nederland veel waardevolle spullen weg. Miljoenen kilo’s elektronica, textiel en meer worden wekelijks afgedankt. De hoogste tijd om Nederlanders meer bewust te maken van het afvalprobleem met SIRE’s nieuwe campagne ‘Waardeer het. Repareer het’.

Met de campagne wil SIRE zoveel mogelijk Nederlanders bewust maken van de waarde van hun spullen en aanzetten om kapotte spullen te laten repareren in plaats van weg te gooien. Aan ons de taak om digitaal relevante content te maken die opvalt én impact maakt.

Sire chatbanners

Iedereen kan repareren! Maar soms is daarbij een beetje hulp nodig. Het online platform Repareerhet.nl biedt de consument de helpende hand om zelf te gaan repareren, samen te repareren of te laten repareren. Voor één van de banner concepten hebben we een doorvertaling gemaakt om zo, volledig in lijn met de campagne, de consument interactief te bereiken.

Voor de campagne hebben we gekozen voor massive impact. Onze digitale creaties bieden de ruimte om middels storytelling, video en engagement op te vallen en de story van SIRE over te brengen.