Telefoon

050 - 21 10 047

E-mail

info@punktlich.nl

Location

Gedempte Zuiderdiep 24
9711 HG, Groningen

Hooghoudt
Social stijl vernieuwing

KLANT

Hooghoudt

OPDRACHT

Social stijl vernieuwing

ONDERDELEN

Social, Branding

A brand new style!

Opvallen in de timeline is lastig. Pünktlich tegen ‘advertentiemoeheid’. De enige manier om eruit te springen is door content ontwikkelen speciaal voor de doelgroep. Content die leuk is om te consumeren!

Het neerzetten van een merk gaat verder dan het product, je wilt een bepaalde lifestyle neerzetten en zo een gevoel opwekken. Voor Hooghoudt hebben we dit gedaan door middel van social content. Voor de 4 verschillende doelgroepen, met elk hun eigen interesses, hebben we unieke concepten ontwikkeld en geproduceerd. Zo raak je de “vertrouwde drinker” eerder met informatie over de ingrediënten die samen Jenever maken, terwijl de ‘avonturier’ meer geïnteresseerd is in de nieuwste cocktails.

Met de Ome Henk serie hebben we lekker luchtige content ontwikkeld, in de vorm van korte verhalen. Door met deze rasechte Groninger op pad te gaan koppelen we de traditie en het Groningse gevoel aan het merk Hooghoudt. In een aantal afleveringen is te zien hoe Ome Henk de Groningse oude en nieuwe gewoonten bij langs gaat. Haring happen met een lekker korenwijn bijvoorbeeld.